Brief aan de familie van 11 maart

11/3/2021

Reageer op uw uitnodiging voor vaccinatie!

Beste familie,

Steeds meer mensen krijgen een uitnodiging om gevaccineerd te worden in het vaccinatiecentrum. Ook 85-plussers hebben al een brief ontvangen of zullen die heel binnenkort ontvangen.

Nieuwe bewoners van Ten Anker zijn vaak nog niet gevaccineerd. Ook ouderen die momenteel in kortverblijf verblijven bij ons hebben meestal hun vaccin tegen Covid-19 nog niet gekregen. De nieuwe bewoners en mensen uit kortverblijf kunnen heel binnenkort de uitnodiging krijgen, ofwel op het adres van wzc Ten Anker, ofwel op hun thuisadres. Er is vaak niet zoveel tijd tussen het ontvangen van de brief en de dag van de vaccinatie. Het is dus van belang dat de familie en/of contactpersoon de brievenbus van de 85-plusser regelmatig leeg maakt. Denk niet dat bewoners van het woonzorgcentrum via ons nog zullen gevaccineerd worden, onze vaccinatierondes zijn voorbij, wij beschikken niet over vaccins en kunnen die ook niet meer aanvragen.

Het is van groot belang dat er op de uitnodiging voor de vaccinatie gereageerd wordt. Daarom willen wij alle families en contactpersonen vragen om ons te verwittigen als u weet heeft van een uitnodiging.

Wij zullen zelf ook families contacteren om samen het nodige te regelen.

Met vriendelijke groeten,

Het crisisteam.

Artikel geplaatst op

11/3/2021